Frejas Hus

Drömmen om ett hus.

Nytt år - nya tag!

Kategori: Utomhus

 
Då det nya året snart är här känns det bra att påbörja ett nytt kapitel i husbyggandet - det invändiga arbetet! Det har redan isolerats en del invändigt och nästa etapp blir att plasta o glesa i taket för att därefter spruta in lösull. Även om vi inte är färdiga utvändigt så är det mest nödvändiga gjort och det utvändiga får helt enkelt vänta tills det blir lite bättre väder. Exempelvis så kan vi ju ändå inte måla färdigt panelen då det inte är bra att måla i det här kalla och ruggiga vädret och foder och dylikt får också vänta ett litet tag.. Eftersom jag inte lagt upp några nya bilder på när takteglet ligger på och när de senaste dörrarna är isatta så är det detta som jag bjuder på idag!
Framsidan, fullt "panelad" och med tegel på. Skivan framför dörren är till för att skydda lite mot vätan nu innan det finns några foder...
Ena kortsidan med den nya groventrédörren. Innanför glaspartiet kommer vi att ha vår matplats så småningom.
Baksidan
Och slutligen garaget med garageportarna och den enkla garagedörren.
 
Med detta får jag önska er Gott Nytt År allesammans! Här på vår kant ser vi verkligen fram emot ett nytt 2013 som förhoppningsvis bjuder på ännu mer byggande och en framtida inflytt! :)
 
 
 
 

God jul!

Kategori: Allmänt

Vi har spenderat de senaste veckorna i paradiset, sol, bad och värme - därför har det varit väldigt lugnt på bloggfronten :) Jag tittar bara in lite snabbt för att önska en god jul - vi kommer igen med nya krafter efter julhelgen :)