Frejas Hus

Drömmen om ett hus.

Diverse sovrumsinspiration!

Kategori: Sovrum

 
Vårt sovrum kommer att ha en.. kanske lite märklig uppbyggnad.. det kommer att vara rätt kvadratiskt, inte så jättestort men däremot kommer det att vara högt i tak eftersom taket kommer att gå ända upp i nock där. Sen kommer det att bli ett 80*80 fönster på var sin sida sängen. Det var inte min önskan från början att fönstersättningen skulle bli så men efterhand att stommen sattes upp kom vi fram till att det var så som vi var tvungna att sätta dem eftersom det var tvunget att komma en balk där vi ursprungligen skulle sätta dem. Jag är fortfarande inte helt bekväm med det valet men det är då det är extra bra att internet finns! Den mängd inspirations- och inredningsbilder som finns är ju helt fantastisk.. Efter att ha sett en hel drös med bilder där man har fönster precis bredvid sängen börjar jag tro att det ändå går att få det rätt så bra!
 
 
 
Bilder: Houzz.com
 
I övrigt så kommer huset gå i rätt neutrala färger, det blir mycket vitt och grått, men i sovrummet är vi faktiskt sugna på att vara lite modiga och välja lite färg särskilt med tanke på att det kommer att bli mycket tak i det här rummet (eftersom att det kommer att gå ändå upp i nock) och eftersom taket kommer att vara vitt... Vi funderar till o med på lite marint tema o kanske ha någon slags blå färg på vägen?! Kanske heltokigt men den som lever får se =)
Om det blir marint tema är det inte omöjligt att det slinker in lite Lexington kuddar i vår säng. Så himla underbara bäddset!
Bild: lexingtoncompany.com
 
Drömma är ju gratis ;)
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: