Frejas Hus

Drömmen om ett hus.

Badrumsplanering del 2

Kategori: Badrum

Nu har jag suttit och spanat i flera dagar och jämfört priser, kvalitet m.m på diverse badrumsprylar och fått ihop ett litet kollage på saker/möbler som jag tror skulle passa bra i våra kommande två badrum. I det stora badrummet kommer vi att ha en duschnisch, badkar, toastol och en lite större kommod. I det mindre badrummet kommer vi bara att ha en toastol och en mindre kommod.
Här kommer min lilla bildkavalkad =)
 
 
Badkarsblandare Bathlife Evita Sköna, Badkar Bathlife Monte 9181, Toastol Ifö sign 6860, Takdusch Tapwell les 8300, Tvättställsblandare Montoni Galaxy, Handdukstork INR line, Duschdörrar Svedbergs, Kommod IKEA Godmorgon, Högskåp IKEA Godmorgon, Tvättställ Svedbergs Corall.
 
Sen hade vi tänkt oss grått kakel på golvet och kanske i duschnischen och sen vitt kakel på väggarna. Så enkelt och stilrent som möjligt :)
 
För övrigt så håller vi på med lite "småpyssel". Igår var vi på Eldabutiken i fjälkinge och hämtade hem vår kamin, vilket inkluderade nedmontering och frakt på släp cirka 25 mil ;) Men det gick bra och relativt smärtfritt. Måste säga att vi fick väldigt fin service i eldabutiken. Sen har vi hört oss för om en offert från en lokal såg angående stomvirket. Skickat in papper om elanslutning till EON. Fått vår jordvärmeanläggning godkänd av kommunen. Med mera Med mera.... och IMORGON hoppas vi att grävaren kommer ;)
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: