Frejas Hus

Drömmen om ett hus.

Köksplanering

Kategori: Kök

Som jag nämnt tidigare har vi valt köket Gård vit från Sentens/Electrolux home och idag har vi suttit och gjort de sista justeringarna. Hoppas att vi kommer få de slutgiltiga ritningarna och bilderna på det färdiga köket nu i veckan som kommer. Tills dess bjuder jag på lite inspirationsbilder som vi haft till grund när vi planerat köket :)



Gillar upplägget på det här köket och att det är helt "fritt" vid de två fönsterna.. Gillar även att diskhon är framför fönstret och att man kan stå och kika ut på gården när man diskar, skalar potatis etc =P detta kommer från Ballingslöv..



Den här spisen hittade jag på ett hus när jag hemnet-knarkade och blev helt förälskad. En liknande variant ska vi försöka få till i vårt kök, mysfaktor!



Btw.. tycker det är helt fantastiskt att det ska ta över en månad att få en nybyggnadskarta från kommunen.. vad är det som kan ta så lång tid?

Kommentarer

  • tobias säger:

    Hej, vill bara säga; keep up the good work!

    Skriv gärna mer hur ni har tänkt er hela kalaset. Alltså, ska ni beställa ett nyckelfärdigt hus eller ska ni bygga själva, varför?

    Vad kostar det? Vad ska ni ha för grund? Det är jättekul när du/ni lägger upp inspirationsbilder och liknande men det vore även kul att veta hur ni har tänkt med uppvärmning i huset och liknande. Även kalkyler på vad saker kostar och sedan på vad det egentligen kostade.

    Tack för en intressant blogg. Mvh

    2012-03-13 | 11:36:07
  • Elin säger:

    va mys det ser ut på bilderna! =)

    2012-03-20 | 18:49:55
    Bloggadress: http://fluffmonster.blogg.se/
  • Caroline säger:

    Va roligt att du tycker det Elin! :)

    2012-03-20 | 19:37:01
    Bloggadress: http://frejashus.blogg.se/

Kommentera inlägget här: