Frejas Hus

Drömmen om ett hus.

Fyndat!

Kategori: Kök

 
Som jag nämnt tidigare så var vi ju och köpte i stort sett alla vitvaror när Expert gick i konkurs. Det enda som vi inte hittade på den utförsäljningen var en svart spis/svart inbyggnadsugn. Vår idé vad gäller spisen har ju hela tiden varit att göra en inmurad, lite mer lantlig variant - liknande den här:
 
 
 
Vi har sedan tidigare en Idun vedspis (svart), och för att spisen/inbyggnadsugnen ska passa ihop med den ska ju den rimligen också vara svart.. Svarta spisar är dock inte helt lätt att hitta - efter ett tag riktade vi därmed in oss på att istället köpa en svart inbyggnadsugn och en induktionshäll. En svart inbyggnadsugn med lite lantlig
 
touch är dock inte heller helt lätt att hitta.. Efter mycket letande stod valet mellan denna från Whirlpool:
 
 
 
eller denna från IKEA:
 
 
 
 
Båda är dock tillverkade av Whirlpool och båda ser nääääästan likadana ut..
 
De senaste dagarna har jag uppmärksammat att IKEA har haft denna ugnen på sin rea och nu när jag kollade deras hemsida idag så fanns den inte längre med bland sortimentet... SÅ... idag begav vi oss en vända till Ikea och när vi såg att ugnen fanns där - Utförsäljning med halva priset - då fanns det liksom inte så mycket mer att tänka på! =) Vi fyndade även en inbyggnadsfläkt till under halva priset!
 
Nu kvarstår en induktionshäll sen är vi klara på vitvarufronten - vi känner oss dock mycket nöjda med våra fynd för dagen :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: